2023 5. Sınıf Bursluluk Sınavı Soruları - Test Matematik

Beğenilen Yazılar

5 Eylül 2023 Salı

2023 5. Sınıf Bursluluk Sınavı Soruları

     2023 5. Sınıf Bursluluk Sınavı Soruları


Bu pdf' te şunlar var,

04.09.2023 yılında yapılan bursluluk sınavı tüm dersler soru ve cevaplarını sayfamızdaki li nkten indirebilirsiniz.

 

 Paylaşımlarımız hakkındaki görüşlerinizi yorum olarak yazarak bize çalışmlarımızda ışık tutabilirsiniz. Ayrıca kendi hazırladığınız dosyalar varsa bahsi4661@gmail.com  adresine mesaj atmanız veya sosyal medya hesaplarımızdan ulaşmanız durumunda sizin adınıza paylaşabiliriz. Bilgi paylaştıkça çoğalır. Başarılar dilerim. 


 CEVAP KÂĞIDI VE SORU KİTAPÇIĞI İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR 
1. Cevap kâğıdınızdaki bilgilerin doğruluğunu kontrol ediniz ve cevap kâğıdınızı siyah kurşun kalemle imzalayınız.
 2. Cevap kâğıdındaki bilgiler size ait değilse veya cevap kâğıdı kullanılmayacak durumdaysa salon görevlilerinin temin edeceği yedek cevap kâğıdına kimliğinizle ilgili bilgileri açıklamalar doğrultusunda yazınız ve kodlayınız. 
3. Cevap kâğıdı üzerindeki kodlamaları kurşun kalemle yapınız.
 4. Değiştirmek istediğiniz bir cevabı, yumuşak silgiyle cevap kâğıdını yıpratmadan temizce siliniz ve yeni cevabınızı kodlayınız. 
5. Kitapçık türünü cevap kâğıdınızdaki ilgili alana kodlayınız. Bu kodlamayı yapmadığınız veya yanlış yaptığınız takdirde sınavınızın değerlendirilmesi doğru yapılamayacaktır. 
6. Cevap kâğıdında Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilgiler testleri için dört ayrı sütun bulun- maktadır. Cevaplarınızı, cevap kâğıdındaki ilgili sütunlara yuvarlağın dışına taşırmadan kodlayınız.
 7. Soru kitapçığı üzerinde yapılıp cevap kâğıdına işaretlenmeyen cevaplar değerlendirmeye alınmayacaktır. 
8. Soru kitapçığının sayfalarını kontrol ediniz, baskı hatası var ise değiştirilmesini sağlayınız. 
9. Soruların çözümü için size ayrıca boş kâğıt verilmeyecektir. Soru kitapçığınızın içindeki boş alanları çözümleriniz için kullanabilirsiniz. 
10. Cevaplamaya istediğiniz testin sorusundan başlayabilirsiniz. Cevabını bilmediğiniz sorular üzerinde faz- la zaman kaybetmeden diğer sorulara geçiniz. Zamanınız kalırsa bu sorulara daha sonra dönebilirsiniz. 
11. Puanlama; her test için yanlış cevap sayısının üçte biri, doğru cevap sayısından çıkarılarak elde edi- lecek geçerli cevaplar üzerinden yapılacağı için cevap kâğıdı üzerinde rastgele cevaplama yapmayınız. 12. Sınav bitiminde, soru kitapçığı ve cevap kâğıdını salon görevlilerine teslim ediniz. 










Dosyayı PDF dosyası olarak indirmek için aşağıdaki
 'DOSYAYI İNDİR'
 butonuna tıklayınız




Hiç yorum yok:
Write yorum

© 2014 Test Matematik. Designed by Bloggertheme9 | Distributed By Gooyaabi Templates
Powered by Blogger.