Görsel Sanatlar 1. Dönem Zümre Öğretmenler Kurulu Toplantı Tutanağı - Test Matematik

Beğenilen Yazılar

9 Eylül 2022 Cuma

Görsel Sanatlar 1. Dönem Zümre Öğretmenler Kurulu Toplantı Tutanağı

Görsel Sanatlar 1. Dönem Zümre Öğretmenler Kurulu Toplantı Tutanağı 

Bu pdf' te şunlar var,

2022-2023 eğitim öğretim yılı ilköğretim Görsel Sanatlar 1. Dönem Zümre Öğretmenler Kurulu Toplantı Tutanağı word dosyası olarak sizler için paylaşıyorum. 

 

 Paylaşımlarımız hakkındaki görüşlerinizi yorum olarak yazarak bize çlışmlarımızda ışık tutabilirsiniz. Ayrıca kendi hazırladığınız dosyalar varsa bahsi4661@gmail.com  adresine mesaj atmanız veya sosyal medya hesaplarımızdan ulaşmanız durumunda sizin adınıza paylaşabiliriz. Bilgi paylaştıkça çoğalır. Başarılar dilerim.

 Facebook grubumuza katılmayı ve instagram sayfamızı takip etmeyi unutmayın. Herkese başarılar :-) 



Zümre toplantıları; ders yılı başlamadan önce, ikinci dönem başında ve ders yılı sonunda, ayrıca ortaöğretim kurumlarında kasım ve nisan ayları içinde eğitim kurumu müdürlüğünce planlanan tarihte bir iş günü içinde yapılır. İhtiyaç duyulması hâlinde eğitim kurumu müdürü/zümre başkanının çağrısı veya üyelerin salt çoğunluğunun yazılı talebi üzerine eğitim kurumu zümre toplantılarında alınan kararların ve varsa yeni gündem maddelerinin görüşülmesi amacıyla aynı esas ve usulle ara zümre toplantıları yapılır. (Değişiklik:08/08/2018 tarihli ve 14420738 sayılı Makam Onayı) Ders yılı sonunda yapılan toplantıda ise eğitim ve öğretim yılı boyunca alınan kararlar ve sonuçları değerlendirilir.

 

 

 Planı WORD dosyası olarak indirmek için 'DOSYAYI İNDİR' butonuna tıklayınız


 

Hiç yorum yok:
Write yorum

© 2014 Test Matematik. Designed by Bloggertheme9 | Distributed By Gooyaabi Templates
Powered by Blogger.