AYLIK DERS ÇALIŞMA TAKİP PROGRAMI - Test Matematik

Beğenilen Yazılar

23 Ağustos 2021 Pazartesi

AYLIK DERS ÇALIŞMA TAKİP PROGRAMI

  Aylık Ders Çalışma Programı

LGS sınavına hazırlanırken planlı ders çalışmak çok önemlidir. Hayatın her alanında azda olsa sürekli olarak yapılan işlerde başarıyı yakalamak her zaman daha kolaydır. Bir gün 15 saat çalışıp 3 gün hiç ders çalışmamak kesinlikle bizi başarıya ulaştırmayacaktır. Bunun yerine planlı ve programlı bir şekilde günde 4-5 saat ders çalışmak çok daha faydalı olacaktır. Burada ''damlaya damlaya göl olur'' ata sözünü hatırlatmakta fayda görüyorum(Yani azda olsa sürekli olarak çalışmak). Özetleyecek olursak gireceğimiz sınava hazırlanırken planlı ve düzenli şekilde çalışmak bizi başarıya götürecektir. Bu nedenle sınava hazırlanan öğrenci kardeşlerimize planlı ve düzenli olarak çalışmalarına katkıda bulunmak adına hazırladığım aylık ders çalışma programını burada paylaşıyorum. Programı excel dosyası olarak indirerek kendi istediğiniz gibi üzerinde değişiklik yapabilirsiniz. Ayrıca öğrenci danışmanlığı ve koçluğu yapan öğretmenlerimizin işlerini çok rahatlatacak bu çalışmayı web sitemizden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Yaptığımız çalışmalar hakkındaki düşüncelerinizi yorum olarak yazabilirsiniz. Böylece eksiklerimizi görerek tamamlama fırsatımız olacaktır.


Testi EXCEL dosyası olarak indirmek için 'DOSYAYI İNDİR' butonuna tıklayınız

Etkinliklerin çözümleri @test_matematik instagram sayfamızda paylaşılmaktadır. 

Bizi sosyal medyada Takip etmek için aşağıdaki logolara tıklayınız...facebook ''Matematik Atlası'' öğretmen grubumuza sadece öğretmenler katılabilmektedir.      

 ...Sosyal medya hesaplarımızdan bizi tekip edebilirsiniz.  Takip etmek için aşağıdaki logolara tıklayınız...Facebook grubumuz matematik öğretmenlerine özeldir.

          



Hiç yorum yok:
Write yorum

© 2014 Test Matematik. Designed by Bloggertheme9 | Distributed By Gooyaabi Templates
Powered by Blogger.