OKULLAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK - Test Matematik

Beğenilen Yazılar

1 Şubat 2021 Pazartesi

OKULLAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK

Okullar Ne Zaman Açılacak

İkinci donem ara tatil ile birleştirilerek 3 haftaya çıkarılan yarıyıl tatilinde merakla beklenen konu ikinci dönem okulların ne zaman baslayagiydi. Daha önce MEB bakanı ziya Selçuk okulların açılış tarihini 15 Şubat olarak açıklamıştı. Ancak son yapılan bilim kurulu toplantısında bu tarihin erken olacağı en erken 15 Mart'ta okullar açılmalı denmişti.

Bugün beş tepede yapılan kabine toplantısı sonrası cumhurbaşkanlığından yapılacak açıklama merakla bekleniyordu. 
Ara tatil döneminin sonlarına gelinirken, okullar ne zaman açılacak sorusu gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Öğrenciler başta olmak üzere, aileler yüz yüze eğitimin ne zaman başlayacağını merakla bekliyordu. Bilindiği üzere pandemi süreci nedeniyle, okullarda yüz yüze eğitime bir süredir ara verildi. Öğrenciler ilk dönemi uzaktan eğitim ile tamamladı. Başkan Erdoğan Kabine Toplantısı’nın ardından yaptığı son dakika açıklamalarında okulların ne zaman açılacağına dair tarih verdi. 
  İkinci dönem okullarda Yüz yüze eğitime 15 Şubat'ta köy okullarında başlanacak. Eğer vakalarda artış olursa tekrar ara verilecek. 1 Mart'ta ise ilkokullar, 8 ve 12. Sınıflarda yüzyüze eğitime başlanacak. Diğer sınıfların durumları ise süreç içinde değerlendirilecek. Eğer vaka artışı olursa okullara tekrar ara verilecek.

Hiç yorum yok:
Write yorum

© 2014 Test Matematik. Designed by Bloggertheme9 | Distributed By Gooyaabi Templates
Powered by Blogger.