VELİ TOPLANTISI TUTANAĞI - Test Matematik

Beğenilen Yazılar

11 Eylül 2019 Çarşamba

VELİ TOPLANTISI TUTANAĞI

Veli Toplantı Tutanağı
 Veli toplantı tutanağını indirmek için aşağıdaki butona tıklayınız

GÜNDEM MADDELERİNİN GÖRÜŞÜLMESİ

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının 1. veli toplantısı, ...10/2019 günü saat 13:00’da okulumuzun konferans salonunda yapılmıştır.
1.   Toplantının açılış konuşması tarafımdan yapılmıştır.
2.   Öğrenci velilerine toplantının amacı hakkında bilgi verildi.
3.   Toplantı gündemi tarafımdan okunmuş ve velilere bu konular haricinde konuşmak istedikleri başka konular olup olmadığı sorulmuştur. Genel kanaat olarak başka konuya gerek olmadığı belirginleştiğinden gündemin aynı kalmasına karar verilmiştir.
4.   Velilerden, çocuklarının okul kılık-kıyafetlerine özen göstermeleri, tepeden tırnağa temizliklerine dikkat etmeleri gereği üzerinde durulmuş, saçları dağınık, kirli, yırtık,çorapsız, okula göndermemeleri istenmiş,bulaşıcı hastalıklara dikkat çekilerek konunun önemi vurgulanmıştır.
5.   Velilere, öğrencilerin devam-devamsızlık konularında bilgiler verilerek, zorunlu haller dışında devamsızlık yapılmamasının önemi anlatılmıştır. O gün belirli sebeplerden dolayı gelmeyecek öğrenciler için velilerin okulu aramaları ya da velilerin okula gelerek idareyi ve öğretmenleri bilgilendirmeleri istendi.
6.   Öğrenci velilerine okul giriş-çıkış saatleri hatırlatılarak öğrencilerin derse geç kalmamaları istenmiştir.
7.   Velilerden çocuklarını kahvaltı yapmadan okula göndermemeleri istendi. Çünkü sabah kahvaltısı yapan öğrencilerin derslerde daha başarılı olduğu,kahvaltı yapmadan gelen öğrencilerin ise derslere karşı daha ilgisiz olduğu vurgulandı.
8.   Öğrencilerin okuldaki durumları hakkında ilk önce genel olarak bilgi verilmiş, sonra da toplantıya katılan velilere temsil ettikleri öğrenciler ile ilgili özel bilgiler verilmiştir. Bu bilgi alış verişi sırasında, sınıf içi bilgi ve beceri düzeyi bakımından arkadaşlarından düşük seviyede bulunan öğrencilerin evde de çalışmadıkları tespit edilmiş ve özellikle bu öğrencilerin velilerinden çocukları ile daha fazla ilgilenmeleri istenmiştir. Öğrencilerin eve geldiklerinde ödevlerini yapıp yapmadıklarının izlenmesi ve mutlaka ödevlerini yapmalarının sağlanmasının gerekliliğine dikkat çekilmiştir. O gün işlenen konuların tekrar edilmesi ve ertesi gün işlenecek konulara hazırlıklı gelinmesi  hususunda da velilerin, çocuklarını kontrolü istenmiştir.
Öğrencilerin eksik araç ve gereçleri tarafımdan sıralanmış, velilerden en kısa zamanda temin etmeleri  istenmiştir. Bazı öğrencilerin okul dönüşü çantasını eve bırakıp hiç açmadan okula geldiklerinin gözlendiği, bu durumun da çocuklarının başarısını 

Hiç yorum yok:
Write yorum

© 2014 Test Matematik. Designed by Bloggertheme9 | Distributed By Gooyaabi Templates
Powered by Blogger.