8.SINIF SENE SONU ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU (Ş.Ö.K) - Test Matematik

Beğenilen Yazılar

18 Haziran 2019 Salı

8.SINIF SENE SONU ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU (Ş.Ö.K)

 8.Sınıf Sene Sonu Ş.Ö.K Tutanağı
 Dosyayı indirmek için aşağıdaki butona TIKLAYINIZ

5- Öğretmenlerin Görüşleri:

Türkçe Öğretmeni www.testmatematik.com “8-B sınıfının genel olarak derse karşı istekli ve başarılı bir sınıf olduğunu, derslerde herhangi bir sıkıntının yaşanmadığını” söyledi.
Matematik Öğretmeni www.testmatematik.com, “8-B sınıfında başarılı öğrenciler dışında, özellikle erkek öğrencilerin ders karşı ilgisiz olduklarını ve zaman zaman dersin huzurunu bozduklarını” söyledi.
Fen ve Teknoloji öğretmeni www.testmatematik.com, “8-B sınıfında rahat ders işlediğini, öğrencilerin büyük bir kısmının derse karşı istekli olduklarını ve başarılı olmak için gayret gösterdiklerini” belirtti.
T.C. İnkılap Tarihi ve Sınıf Rehber Öğretmeni www.testmatematik.com, birkaç erkek öğrencideki gereksiz konuşma alışkanlığı haricinde herhangi bir olumsuzluğun olmadığını, başarı oranının iyi olduğunu söyledi.
Diğer Öğretmenler de bu görüşlere katıldılar.

6- Öğrenci davranışları hakkında bilgi veren sınıf öğretmeni www.testmatematik.com, sınıfın genel durumunun iyi olduğunu, okulun ve sınıfın huzurunu bozacak herhangi bir sorun olmadığını söyledi. Ayrıca Rehberlik Öğretmeni www.testmatematik.com tarafından yapılan rehberlik çalışmaları sonucunda küçük olumsuzlukların büyük ölçüde giderildiğini 

Hiç yorum yok:
Write yorum

© 2014 Test Matematik. Designed by Bloggertheme9 | Distributed By Gooyaabi Templates
Powered by Blogger.